Gadgeteer Awards

un concurs magic Concurs HTC Magic

Despre concurs

In perioada 11 – 25 august 2009, Gadgeteer.ro si Vodafone Romania au organizat un concurs dedicat bloggerilor pasionati de tehnologie si gadget-uri, sub numele “Imi doresc un HTC Magic”. In competitie s-au inscris 90 de bloggeri, ceea ce ne-a demonstrat ca atat telefoanele HTC, cat si platforma Android sunt apreciate in Romania.

Castigatorul

Telefonul HTC Magic, oferit ca premiu in acest concurs, a fost castigat de Sorin Amzu (Constanta), iar postul castigator poate fi vizualizat aici. Desi initial am oferit un singur premiu in concurs, am decis la final sa acordam 3 mentiuni pentru urmatorii clasati.

Oferim asadar cate un rucsac pentru laptop si un memory stick de 8 GB urmatorilor: Alexandru Bogdan Bleau, Ervin Bolat si Valentina Ghimpau.

Castigatorii vor fi contactati in termen de 24 de ore de la anuntarea premiilor. Obiectele vor fi expediate prin curier.

Juriu si jurizare

Insemnarile au fost apreciate de un juriu format din: Razvan BaciuIonut Balan, Vali Birzoi, Cristi Dorombach, Dan Dragomir, Radu Dumitru, Victor Kapra, Vali Petcu. Toti au avut ocazia sa testeze capabilitatile modelului HTC Magic.

Juratii au apreciat in egala masura creativitatea si motivatia fiecarui participant in competitie. Totul a fost subiectiv, de aceea participantii trebuiau sa fie cat mai convingatori.

Echipa Gadgeteer multumeste tuturor participantilor si ii invita sa urmareasca in continuare blogul pentru noi concursuri.

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive