Gadgeteer Awards

Perioada de votare in “Gadgeteer Awards” s-a incheiat. Urmariti pagina speciala creata pe Facebook pentru anuntarea topului final si a castigatorilor. Multumim tuturor participantilor pentru implicarea in aceasta prima editie a premiilor Gadgeteer. Va asteptam si la editia urmatoare!

Gadgeteer.ro si Vodafone Romania au organizat “Gadgeteer Awards“, o initiativa ce si-a propus sa desemneze cel mai bun smartphone lansat pe piata romaneasca in 2010.

Aceasta actiune a inclus topul realizat de grupul de bloggeri de pe www.gadgeteer.ro si un clasament al publicului. Votul public s-a desfasurat in perioada 1 – 15 februarie in cadrul unei aplicatii pe Facebook, disponibila pe pagina Vodafone (www.facebook.com/vodafonero).

Pentru a recompensa implicarea publicului in “Gadgeteer Awards“, Vodafone Romania a oferit, prin tragere la sorti, cele trei telefoane care s-au clasat pe primele trei locuri ale clasamentului.

Clasamentul final “Gadgeteer Awards” este anuntat din 16 februarie, data la care sunt trasi la sorti si cei trei castigatori.

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive