Gadgeteer Awards

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat.

Programul “Gadgeteer” reuneste 12 oameni pasionati de gadget-uri, care vor avea acces direct la produse si servicii nou lansate pe piata.

Rezultatele testelor lor vor fi agregate apoi pe blogul Gadgeteer.ro, alaturi de noutati de pe piata si posturi scrise de invitati, pentru ca in final sa constituim o arhiva utila celor care cauta informatii noi si pareri sincere despre gadget-uri.

Programul si blogul Gadgeteer se bucura de sustinerea Vodafone Romania, companie care a initiat proiectul va oferi accesul la noile produse si servicii. Proiectul este deschis tuturor producatorilor de terminale mobile de pe piata locala. Cei interesati pot afla mai multe detalii despre program via e-mail de la cristian.manafu [@] prodigypr.ro.

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive