Gadgeteer Awards

RAZVAN BACIU

razvanbaciu BloggeriConsultant IT
Blog

Razvan lucreaza de 10 ani in cadrul diviziei de servicii de consultanta din  Microsoft. Traseul parcurs de el pleaca de la functia de consultant IT si ajunge la un job de vanzari de servicii si project management. Pasiunea sa pentru tehnologie si gadgeturi l-a “obligat” sa deschida si sa intretina un blog tehnic actualizat aproape zilnic. Datorita expunerii indelungate la noutatile din domeniu, Razvan a dezvoltat o pasiune pentru device-urile mobile inca de la aparitia primelor PDA-uri si Smartphone-uri. De curand, a lansat si doua proiecte online inedite:  trafictube.ro si videomaps.ro.

IONUT BALAN

balan BloggeriBlog
Ionut Balan a absolvit in 1999 Facultatea de Stiinte Economice cu specializarea Management. Fiind atras mai mult de aspectele tehnice ale lumii IT si cu un puternic background specializat a devenit redactor al revistei CHIP Computer & Communications. Ulterior a devenit Sef al Laboratorului de Teste Software al revistei, calitate in care si-a concentrat atentia asupra celor mai interesante solutii software ale momentului, dar a ramas conectat la tot ceea ce inseamna nou in IT. Acum el scrie pe blogul http://www.mobzine.ro,

VALI BIRZOI

vali barzoi BloggeriEditor, BusinessCover.ro
Blog

Vali Birzoi are o experienta jurnalistica de peste 14 ani, incepandu-si cariera de jurnalist in 1995 in cadrul redactiei Jurnalului National. De atunci, a lucrat pentru numeroase publicatii precum Cotidianul, Curierul National, Business Magazin/Ziarul Financiar si apoi pentru Capital. Vali Birzoi este specializat pe industria IT&C din 2003, in paralel redactand materiale despre comunitatea de business locala si internationala. In prezent scrie pe BusinessCover.ro

CRISTI DOROMBACH

cristi dorombach BloggeriProject Manager, Realitatea–Catavencu
Blog

Cristi este din martie 2008 Project Manager pentru grupul Realitatea – Catavencu. Scrie zilnic pe piticu.ro inca din 2005, blogul sau fiind unul dintre cele mai apreciate jurnale online din blogosfera romaneasca. Printre experientele profesionale trecute se numara pozitia de Broadcast & Multimedia Engineer in cadrul televiziunii Realitatea TV.

DAN DRAGOMIR

dan dragomir Bloggericonsultant web 2.0
Blog

Dan are o experienta de peste 14 ani in presa romaneasca, lucrand pentru unele dintre cele mai importante publicatii de pe piata locala – Jurnalul National, Ziarul Financiar, Business Magazin, Descopera, Financiarul si Saptamana Financiara. A lucrat incepand din 2000 la proiecte online precum Emoka, SmartNews, Informatia, PCForum sau Bloombiz. In prezent scrie pe www.computerblog.ro si este consultant pentru proiecte social media si online.

RADU DUMITRU

radu dumitru BloggeriManager de proiect & blogger
Blog

Radu a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (sectia Comunicatii Numerice Multimedia si Sisteme Hi-Fi), ceea ce a dus la o pasiune pentru diverse gadget-uri, aparate, tehnologii noi si vechi. Lucreaza ca manager de proiect la o firma ce ofera produse si servicii de securitate publica. Radu scrie zilnic pe blogul nwradu.ro, ajuns in al 4-lea an de existenta.

VICTOR KAPRA

victor kapra BloggeriBlogger, consultant independent
Blog

Victor Kapra are o vasta experienta in presa, fiind o prezenta activa in jurnalism din anul 1990. De-a lungul carierei sale, Victor a fost New Media Content Manager la Publimedia SA, editor Mediafax (1994-1998); redactor sef adjunct Ziarul Financiar (1999-2003); fondator si redactor sef al primei reviste de life style digital din Romania, go4it! (2003-2007) si, in aceeasi perioada, editor IT&C Ziarul Financiar. In prezent, este consultant independent de comunicare si una dintre cele mai active voci din blogosfera locala.

CRISTIAN MANAFU

cristian manafu BloggeriBlogger
Blog

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. In 2008 a lansat agentia de comunicare online Prodigy°, iar din 2009 activeaza ca social media strategist.

VALI PETCU

vali petcu BloggeriBlogger
Blog

Vali este cel mai cunoscut blogger roman, a fondat www.zoso.ro, acum scrie pe www.zerostiri.ro. Are in spate o experienta de peste 9 ani in industria comunicarii, lucrand atat in agentii de publicitate cat si in redactii de stiri. Printre experientele profesionale trecute se numara Mediafax, MediaPro Interactiv, Radio Delta RFI. De-a lungul timpului, a avut si blogurile CapsLock.ro si Webara.ro care tratau subiecte legate de mediul online si gadget-uri.

ALEX RADESCU

alex radescu BloggeriJurnalist, Jurnalul National
Blog

Cu o experienta indelungata in jurnalismul IT&C, Alex Radescu este in prezent jurnalist Jurnalul National, unul dintre cotidianele cu traditie de pe piata media locala. Alex conduce departamentul de IT&C. In 2008, a fost declarat jurnalistul IT&C al anului de catre revista Comunicatii Mobile.

MATILDA TANASCOV

matilda1 BloggeriBusiness Analyst la NNC Services
Blog
Matilda are o licenta in Marketing, iar momentan este masteranda la Comunicare in  Afaceri. De la inceputul lui 2008 a fost implicata in diverse proiecte pentru industria IT Business-to-Business, initial ca membru al echipei de generare de leaduri, apoi ca parte a echipei de strategie. Acum Matilda conduce echipele de proiect pentru unele companii de software si este specializata in strategie si analiza de marketing.

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive