Gadgeteer Awards

Arhiva «Teste»

HTC Sensation XL [review]

Ce vezi prima dată la Sensation XL? Un display imens de 4,7 inchi care domină partea frontală a aparatului, o carcasă albă și logoul Beats, scrie Ionuț Bălan.

Review cu Samsung Galaxy Note

După câteva articole de la lansarea oficială și în care am prezentat funcțiile inedite, am scris și un review mai complet cu Samsung Galaxy Note, la mine pe blog.

Samsung Galaxy Nexus – review

Samsung Galaxy Nexus îmi confirmă părerea exprimată mai devreme: Samsung începe să bată Apple la calitatea terminalelor, iar Android devine din ce în ce mai bun – dandragomir.biz.

Nokia E6 – review

După o lună de testare, m-am decis să înlocuiesc vechiul meu Nokia e71 cu noul Nokia E6, spune Vali Petcu.

Review HTC Sensation: superphone-ul anului 2011?

Recenta lansare HTC şi Vodafone a adus şi în România primul smartphone HTC cu dual-core şi ecran qHD, spune Ionuț Bălan.

Review video pentru LG Optimus One

Ionut Balan, gadgeteer si sef al laboratorului de teste software la revista Chip, va ofera o prima impresie despre terminalul LG Optimus One, bazat pe Android, ce a intrat recent in portofoliul Vodafone Romania. In acest moment, Optimus One vine cu una dintre cele mai bune oferte de pe piata. Urmariti recenzia!

LG Optimus 7 versus iPhone 4

Este prima oară când văd un telefon care se mișcă uneori mai bine ca iPhone-ul (de exemplu browserul).

LG Optimus 7 – hands on (video)

Am fost convins că noul sistem de operare de pe Windows Phone 7 va fi doar un skin nou. Am fost convins că încă vom depinde de bețișor. Și am fost convins că Microsoft se zbate pentru ultima oară înainte de a se retrage de pe piața telefoanelor inteligente. Ei bineeee… am greșit.

Un rival pentru iPad: Dell Streak, de astazi in Romania

Daca, asemenea mie, stai mult online dar nu prea te omori cu vorbitul la telefon, tableta Dell Streak s-ar putea sa-ti placa. M-am jucat saptamana trecuta cu un exemplar de teste, inainte de lansarea de astazi de la hotel Radisson.

Review HTC Wildfire: Desire low cost

Au trecut mai bine de trei saptamani din momentul in care l-am putut tine in mana, la intalnirea Gadgeteer, cand Vodafone l-a lansat in Romania. Si vreo doua si ceva de cand il folosesc cu cartela de serviciu. Timp suficient ca sa ii descopar plusurile, minusurile și bug-urile. In final, sunt impresionat. Nu as fi […]

Articole mai vechi »

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive