Gadgeteer Awards

Arhiva «Portabile»

Totul despre tableta Asus VivoTab RT

Tableta tip Transformer Asus Vivotab RT aduce noul Windows RT pe un concept ultraportabil de tabletă/netbook și este disponibilă acum la ofertă cu abonament 3G.

Actualizare software pentru tabletele Galaxy Note 10.1

Tableta Samsung Galaxy Note 10.1, pe care o găsiți la ofertă aici, va primi în curând inclusiv în România un update software cu multe noutăți.

iPhone 5 – se apropie lansarea in Romania

iPhone 5 a fost deja prezentat oficial, iar primii clienți au început deja pre-comenzile, dar toți fanii Apple așteaptă să afle care vor fi ofertele pentru noul smartphone.

Apple a lansat oficial noul iPad

Apple a lansat oficial noul iPad, nu este nici 3, nici HD. Dar are un ecran cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, mai mult decât Full HD.

Tableta Vodafone, de la 99 de euro

Vodafone România aruncă pe piaţă tablet PC-ul Smart Tab, cu SO Android 3.2, ecran 7 inci cu o rezoluţie 800 x 1280 pixeli, la preţuri care încep de la 99 de euro, scrie Alex Rădescu.

Amazon Kindle Fire – review

Kindle Fire este prima tabletă făcută de Amazon, după succesul imens pe care l-au avut ebook readerele lor din seria Kindle, scrie Radu Dumitru.

HTC Puccini, tabletă cu ecran de 10.1 inchi

HTC Puccini pare să fie un tablet Android cu ecran de 10.1 inchi, care urmează să fie lansat oficial în toamnă, conform BGR.

Motorola Xoom review

Tableta Motorola are toate caracteristicile unui produs complet, scrie Ionuț Bălan.

Samsung Galaxy Tab 10.1v – review

Am reușit să mă joc câteva zile cu Samsung Galaxy Tab 10.1v și vreau să vă scriu aici un review al tabletei cu Android 3.0.

Asus Transformer la review

Asus Transfomer a ajuns în posesia mea şi urmează să-i fac un review, scrie Radu Dumitru pe mobbi.ro.

Articole mai vechi »

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive