Gadgeteer Awards

Arhiva «Gadgeteer»

Telefoane și tablete, dar să nu uităm aplicațiile

Au apărut zvonuri noi despre telefoane mobile și tablete Android pe care le vom vedea anul acesta și despre aplicații românești noi.

Povești cu terminale smartphone de ultimă generație

Membrii Gadgeteer au testat mai multe terminale smartphone de ultimă generație și încep să apară opinii despre iPhone 5 și alte modele de final de an.

Aplicații noi pentru terminalele smartphone

Membrii Gadgeteer au mai multe articole legat de aplicații sau update-uri software care v-ar putea interesa.

Noi funcții pentru Galaxy SIII

Cel mai puternic smartphone al momentului este deseori comentat pe blogurile membrilor Gadgeteer.

Galaxy Nexus: atenție la butoane

Smartphone-ul stindard al Google – Galaxy Nexus, produs de Samsung, păcătuieşte cu aplasarea butoanelor, care pot fi atinse simultan accidental, scrie Vali Bîrzoi pe techcover.ro.

Primele impresii și review-uri cu telefoanele HTC

Mai mulți bloggeri din grupul Gadgeteer au testat noile telefoane HTC: vedeta One X, terminalul mediu One S și cel accesibil One V.

Doar azi și mâine poți câștiga smartphone-ul dorit

Campania Gadgeteer Awards 2012 se încheie pe 15 marite, așa că mai aveți puțin timp în care puteți câștiga telefonul dorit, aici.

Gadgeteer Awards – ediția doi

Gadgeteer Awards revine pentru al doilea sezon, tot prin aplicația Facebook dezvoltată de Vodafone. Și de data asta, unul dintre participanții care votează terminalul anului va câștiga acest smartphone.

Lansarea iPhone 4S și păreri ale bloggerilor

Bănuiesc că ați citit deja părerile Gadgeteer legate de lansarea iPhone 4S, iar acum e timpul să citim ce spun bloggerii din România despre lansarea iPhone 4S la Vodafone.

În seara asta vă așteptăm la lansarea iPhone 4S

În seara asta de la 22-00 în Mall Plaza, la magazinul Vodafone de la etajul 1 se lansează iPhone 4S, acum oficial în România.

Articole mai vechi »

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive