Gadgeteer Awards

Telefoane și tablete, dar să nu uităm aplicațiile

| 21.1.2013
Back to Yahoo!

salvamont 120x120 Telefoane și tablete, dar să nu uităm aplicațiileAu apărut zvonuri noi despre telefoane mobile și tablete Android pe care le vom vedea anul acesta și despre aplicații românești noi.

Membrii Gadgeteer au scris despre noile telefoane și au testat noi terminale smartphone și aplicații despre care merită să citiți. Cel mai interesant material în opinia mea este review-ul cu LG Nexus 4 al lui Radu. Sper să vină terminalul Google repede și în oferta Vodafone. Se pare că pe internațional este sold-out. Eu am să scriu câteva păreri despre acest telefon zilele următoare.

Cel mai tare telefon rămâne la ora actuală Sony Xperia Z. Dacă lansează repede telefonul și au destule pe stoc, s-ar putea să vedem revenirea Sony în liga mare a producătorilor de telefoane mobile.

HTC a răspuns amenințării cu un smartphone excelent. Modelul HTC M7, model pe care s-ar putea să-l vedem live la Barcelona. Sigur, alături de o nouă tabletă Samsung, de data asta Note 8.

LG pregătește de asemenea un super-telefon din seria Optimus, sper ca zvonul să se adeverească. LG Optimus Pro arată foarte bine și are detalii tehnice peste rivali.

La capitolul aplicații, a fost lansată una dintre cele mai utile aplicații Android din România – cea a Salvamont-ului!

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Stefan
    Publicat la data de 12.4.2013, ora 15:17

    Pare a fi o aplicație interesantă și de folos dacă chiar ești într-o situație nașpa.
    Niciodată nu știi când tehnologia te poate salva în zilele noastre.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive