Gadgeteer Awards

Sony Xperia Go – review

| 28.12.2012
Back to Yahoo!

sony xperia go 120x120 Sony Xperia Go   reviewAlex Rădescu a scris un review cu telefonul rezistent Sony Xperia go, un smartphone în luptă cu apa şi praful.

În primul rând, terminalul iese în evidenţă prin construcţie şi design. Alături de Acro S, modelul de faţă este unul construit din materiale rezistente la contactul cu apa si la praf. De ce? Pentru simplu motiv că rezistenţa la apă este în top 3 al celor mai importante caracteristici apreciate de utilizatorii de smartphone, conform unui studiu de piaţă. Nu exageraţi! Producătorul recomandă un maximum de 30 minute în apă, la o adâncime de până la 1 metru.

Conectorii externi (cască şI USB) sunt protejaţi de carcasa posterioară, dintr-un plastic dur, cu o anumită rugozitate. De asemenea, fantele interioare, de sub carcasă, sunt şI ele protejate de un plastic: microSD şI SIM (Mini). Odată lămurite aceste aspecte, să vedem cum stă pe partea de hard şi soft.

Citiți mai departe întreg review-ul Sony Xperia Go>>

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive