Gadgeteer Awards

LG Nexus 4 – următorul telefon Google

| 12.11.2012
Back to Yahoo!

LG Nexus4 120x120 LG Nexus 4   următorul telefon GoogleLG Nexus 4 este următorul telefon Google, primul care va fi disponibil cu Android 4.2.

Terminalul a fost confirmat oficial de Google.
Cel mai nou smartphone din seria Nexus, dezvoltat prin colaboarea LG şi Google, este un dispozitiv Android care dispune de un design hardware sofisticat de la LG, aplicaţii favorite de la Google şi cea mai recentă versiune de Android 4.2 Jelly Bean. Telefonul Nexus 4 este dotat cu o cameră foto cu senzor de 8 megapixeli. Nexus 4 permite realizarea de fotografii în orice direcţie care se unesc în imagini panoramice Photo Sphere, oferind senzaţia prezenţei la faţa locului. Mai mult, fotografiile se upload-ează automat prin intermediul Instant Upload, astfel încât să nu se piardă niciodată o fotografie.

Terminalul are un display True HD IPS Plus de 4,7 inci şi cu rezoluție 1280 x 768 pixeli care dispune de tehnologia Zerogap Touch. Marginile de sticlă uşor curbate permit o alunecare uşoară a degetelor pe ecranul de 320ppi, în timp ce tehnologia de ultimă oră a acestuia oferă senzaţia atingerii fiecărui pixel, protejat de sticla rezistentă la zgârieturi Corning Gorilla Glass 2.

LG Nexus 4 vine dotat cu un procesor de ultimă oră Qualcomm Snapdragon S4 Pro, oferind viteză şi putere. Nexus 4 permite utilizatorilor să navigheze cu viteză pe Internet, să experimenteze grafica 3D şi jocuri bogate în detalii şi să treacă dintr-o aplicaţie într-alta fără să piardă o secundă. Dotat cu 2GB RAM şi cea mai rapidă versiune de Android, Nexus 4 este cel mai râvnit smartphone Nexus de până acum.

Nexus 4 este echipat cu cele mai recente aplicaţii Google, oferind tot ce este mai bun de la Google. Cea mai recentă versiune a Google Now este preinstalată, ceea ce îi ajută pe utilizatori să fie şi mai organizaţi – să primească informaţii despre zboruri, rezervări la restaurant, confirmări de la hotel şi chiar fotografii ale punctelor de interes din împrejurimi – atunci şi acolo unde aceştia au nevoie.

Utilizatorii Nexus 4 pot merge în locurile preferate rapid şi uşor folosind Google Maps pentru Android. Întrucât dispune de navigaţie GPS turn-by-turn, informaţii live despre trafic şi indicaţii pentru condus, plimbare şi transport în comun, să ajungi din punctul A în punctul B nu a fost niciodată mai uşor. Harţile 3D şi imaginile din satelit oferă o imagine realistă asupra a ceea ce se află în jur, în timp ce funcţii precum Street View şi Indoor Maps asigură utilizatorii că ştiu în permanenţă ce se află în apropiere.

Specificaţii tehnice:
• Chipset: Qualcomm Snapdragon S4 Pro cu nucleu Quad-Core Krait de 1.5GHz
• Sistem de operare: Android 4.2, Jelly Bean
• Reţea: 3G (WCDMA), HSPA+
• Display: 4,7 inci WXGA True HD IPS Plus (1280 x 768 pixeli)
• Memorie: 8GB / 16GB
• RAM: 2GB
• Cameră: 8.0MP spate / 1.3MP HD faţă
• Baterie: 2,100mAh Li-Polymer (încorporată) / Timp de vorbit: 15.3 ore / Standby: 390 ore
• Dimensiuni: 133.9 x 68.7 x 9.1mm
• Greutate: 139g
• Altele: Încărcare wireless, NFC

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive