Gadgeteer Awards

Galaxy Note 2 – telefonul tabletă

| 8.11.2012
Back to Yahoo!

samsung galaxy note2 120x120 Galaxy Note 2  telefonul tabletăCel mai mare telefon de pe piață, Samsung Galaxy Note 2, a fost deja testat de doi dintre membri Gadgeteer.
Probabil vor mai urma alte teste. Să începem cu Radu Dumitru:

Ecranul gigantic n-ar trebui să vă sperie. Note II este cel mai bun telefon pe care l-am văzut până acum, cel mai rapid, are un software excelent, bateria ține dublu faţă de restul smartphone-urilor de pe piaţă. Pe scurt, aş renunţa fără nici o remuşcare la telefonul meu curent pentru un Note II.

Citiți review-ul aici.

Eu am terminat ieri de scris review-ul Samsung Galaxy Note II:

Samsung Galaxy Note II este la ora actuală cel mai mare, dar și cel mai puternic smartphone Android, dar cu toate acestea nu este și cel mai scump. Mi-a plăcut tare mult cu toate că nu este perfect. Din foarte multe puncte de vedere este genial – bateria, display-ul mare, procesorul puternic sau camera foto. Dar este penibil pentru plasticul ieftin, ecranul ușor de zgâriat și bug-urile din software.

Citiți mai departe despre Samsung Galaxy Note II >>

2 comentarii

 1. Comentariu scris de zolizos
  Publicat la data de 19.11.2012, ora 10:03

  este un cadou nimerit pentru Craciun, insa pentru cei ce isi permit sa dea 2600 de Ron pe un phablet! Este ideal dar sa ai si la ce sa il folosesti! Arata ca o nava spatiala si se misca ca o soparla in desert! Are un procesor imbatabil si o baterie care sa ii faca fata pe masura. Procesorul nu se bucura de noua platforma Exynos 5, dar Exynos 4412 este unul dintre cele mai rapide procesoare ale momentului .Datorită dimensiunilor impozante ale terminalului- BATERIE este HUGE, 3000 mAh care oferă o adevărata surpriză faţa de Galaxy S III. Daca folism normal, adik ocazional conexiunile 3G şi Wi-Fi, active însă timp de 8 ore fiecare, jumătate de oră de convorbiri, rularea mai multor aplicaţii cu funcţia push activată (Gmail, Twitter, Facebook), captura foto/video, instalarea de aplicaţii, Galaxy Note II poate rezista 44 de ore, mai mult decât suficientă pentru acoperirea a două zile. Iarasi un lucru care m-am cucerit a fost A-GPS-ul! Semnalul este foarte bun, având un SNR care depăşeşte adesea pragul optim de 40, si oferă o sincronizare asistată de A-GPS care durează 2 sau 3 secunde. Cu o aplicaţie de navigaţie optimizată pentru rezoluţia 720p, Galaxy Note II poate fi folosit astfel foarte confortabil ca GPS auto. Singura problema e, ca mult pana la Craciun n-a mai ramas si nu stiu ce buget avetu rezervat, dar pot spune ca phabletul merita tot respectul!

 2. Comentariu scris de pandelu
  Publicat la data de 17.12.2012, ora 10:17

  pot spune ca e grozav smartphonul dar nu e pentru toata lumea. am fost ieri la voda si l-am butonat! Frate e cool! Ce pot sa zic…ecranul ala e adevarat rau…numai ca eu nu am mainile prea mari iar personal imi este un pic cam incomod sa il butonez cu o singura mana. In rest mi-a placut faza aia cu S Penul care vede tot folderul de fotografii fara sa il deschizi…asta sa verifici daca ce cauti e chiar acolo…apoi mi-a mai placut ca tot cu S Penul poti apasa pe el si poti modifica culoriile cu care scrii sau desenezi (Color Piker); imi place ca poti scrie foarte repede pe el…dar repet cu 2 maini! Au imbunatatit foarte mult aplicatiile pentru S Pen fata de predecesorul lui; de prima data am zis ca S Penul va fi o chestie gen “this is kind’a of magic”! Ah si mai avea o chestie misto….daca cumva S Penul este uitat sau pierdut telefonul te atentioneaza instant ca vezi ca ai “uitat pe cineva”:) Mai merita…dar pe gagici chiar nu le vad cu asta in mana…sau…poate ma insel:)

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive