Gadgeteer Awards

Povești cu terminale smartphone de ultimă generație

| 22.10.2012
Back to Yahoo!

smartphones 120x120 Povești cu terminale smartphone de ultimă generațieMembrii Gadgeteer au testat mai multe terminale smartphone de ultimă generație și încep să apară opinii despre iPhone 5 și alte modele de final de an.

Deocamdată există două păreri pro și contra iPhone 5. Răzvan desființează practic toate criticile aduse telefonului Apple și crede că de fapt problema este că nu a ajuns încă oficial în România. Ionuț însă spune că deși este un produs interesant, nu-și va cumpăra iPhone 5. Și el are o mulțime de probleme de discutat. Eu cred că lansarea oficială iPhone 5 în România va fi pe 26 octombrie.

 

Recent, două studii ne arată ce contează pentru români atunci când cumpără un smartphone, dar și ce anume fac ei cu telefonul mobil. Sistemul de operare, design-ul și prețul sunt primii trei factori conform sondajului de la Cristi. Eu cred că în curând mulți utilizatori vor pune în balanță și bateria. Am găsit și un articol despre modele smartphone cu baterie mare, la Radu. Legat de uilizare, cam 50% dintre români spun că folosesc telefonul în mijloacele de transport în comun. Mai multe detalii găsiți la Victor.

 

Ei bine, tocmai am trecut de primul miliard de utilizatori smartphone. Apple și Google au făcut totul, iar acum să vedem cât de repede ajungem la 2 miliarde icon smile Povești cu terminale smartphone de ultimă generație

 

 

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive