Gadgeteer Awards

Telefoanele finalului de an: iPhone 5, Note 2, Nexus, Lumia

| 10.10.2012
Back to Yahoo!

smartphones Telefoanele finalului de an: iPhone 5, Note 2, Nexus, LumiaToamna aduce în piață noi terminale smartphone de top, în frunte cu noul iPhone, care se pregătește de lansarea în România.

Faptul că iPhone 5 este cel mai așteptat smartphone al momentului nu mai este un secret pentru nimeni. Pentru că la magazinele care îl aduc pe sub mână nu ai garanție și prețul este mult umflat, toată lumea așteptă ofertele speciale la operator. Probabil peste două săptămâni vom vedea și lansarea oficială.

Samsung Galaxy Note 2 urmează să fie lansat și în oferta operatorilor. Telefonul-tabletă are hardware de top și cea mai nouă versiune de Android, ecran foarte bun și o cameră foto excelentă. Zbârnâie pe Internet și permite rularea simultană a două aplicații.

Pentru că unii utilizatori preferă ecranele mici, Samsung va lansa și câteva modele compacte, un Galaxy S3 Mini, dar și un Galaxy Music pentru fanii muzicii digitale.

LG pregătește terminale de top, Optimus G, un posibil model Nexus și un terminal care bate orice competiție, Eclipse.

HTC pregătește un smartphone actualizat, respectiv HTC One X+. Eu aștept mai multe de la ei pentru că e timpul pentru relansare.

Pînă la finalul anului trebuie să vedem pe piață și noile smartphone-uri Lumia cu Windows Phone 8. Eu zic că vor atrage atenția, chiar dacă nu știm exact când s-ar putea lansa.

Avem deja și previziuni pentru anul viitor. Display-ul mare devine standard de top, iar telefoanele trec rapid la 5 inchi. De asemenea, diferența se va face nu doar prin specs și design, ci și prin aplicații. Tot pentru viitor merită să aruncăm un ochi la primele zvonuri despre Samsung Galaxy S4.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive