Gadgeteer Awards

LG Optimus 4X HD fata in fata cu One X

| 3.9.2012
Back to Yahoo!

241156 gadget lg 4x hd 150x150 LG Optimus 4X HD fata in fata cu One XÎntâmplarea a făcut să am în faţă, “sub nas”, atât LG Optimus 4X HD, cât şI HTC One X, scrie Alex Rădescu.

Două supersmartphone-uri cu platforme hardware aproximativ identice. Performanţele sunt asigurate de Tegra 3 (Nvidia), CPU Quad-core 1.5 GHz, memorie RAM 1GB, sistem de operare Android (v. 4.0.4. la One X, 4.0.3. la Optimus). Ca si modelul taiwanez din proximitate, 4X HD are un ecran “capacitiv” cu diagonală de 4.7 inci (11,9cm). Rezoluţia este 720 x 1280, cu o densitate a pixelilor de 312 ppi. La display, LG afişează True HD-IPS (în timp ce One X menţionează Super IPS), cu nelipsita Corning Gorilla Glass.

(…)
Deosebire evidentă la design. Ca si cei de la Sony, coreenii de la LG au preferat pentru acest an forme “colţuroase”. La 4X HD, producătorul a inserat metal în zona de ramă, pentru carcasa posterioară folosindu-se un plastic destul de rezistent.

Citiți review-ul complet aici.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive