Gadgeteer Awards

Noi telefoane inteligente și aplicații utile

| 20.8.2012
Back to Yahoo!

vodafone guardian Noi telefoane inteligente și aplicații utileÎn ultima perioadă au fost anunțate mai multe terminale smartphone noi, despre care nu aveam informații în articolul anterior.

De exemplu, este clar acum că Sony va veni la IFA Berlin cu un model ușor actualizat – Xperia SL. Este un model mai bun, cu tehnologie nouă. Sunt curios ce preț de lansare va avea. Pe lângă el s-au mai anunțat de asemenea Samsung Galaxy S Duos, de exemplu, un terminal cu design de S3, ecran de 4 inchi și tehnologie Dual SIM. Se anunță Motorola RAZR HD, dar nu este încă un model confirmat oficial.

Un concept interesant, care combină telefonul smartphone, cu Android, plus tableta cu ecran de 10,1 inchi, dar și tastatura de notebook, pare să fie Asus Padfone.  Pare să fie un model interesant pentru cei din companii mai ales.

La capitolul aplicații menționez întâi Vodafone Guardian – o soluție de Parental Control lansată de operator pentru telefoanele Android. Se instalează gratuit pe telefonul copilului, de pe Google Play, și este protejată de parolă. Traficul necesar pentru această aplicație este oferit gratuit. Permite părinților să își protejeze copiii de apelurile, mesajele și paginile web cu conținut online inadecvat.

Terminalele smartphone au nevoie de protecție, mai ales pentru că circulă amenințări informatice tot mai periculoase pentru Android.

Trebuie notat de asemenea că HTC One X, terminal smartphone de top la ora actuală, a avut parte de actualizări la Android 4.0.4 și HTC Sense 4.1. Trecerea interfeţei Sense de la 4.0 la 4.1 vine cu un plus remarcabil de viteză.

2 comentarii

 1. Comentariu scris de Iulia
  Publicat la data de 8.9.2012, ora 13:59

  Buna poti lasa un link pentru Parental Control nu gasesc aplicatia. Mersi!

 2. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 10.9.2012, ora 16:37

  Sper sa iti mearga:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.safetynet.core

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive