Gadgeteer Awards

Cele mai așteptate terminale smartphone și tablete

| 6.8.2012
Back to Yahoo!

smartphone Cele mai așteptate terminale smartphone și tableteAm adunat într-un singur articol mai multe opinii și informații despre gadgeturi care urmează să fie lansate, sau au fost prezentate, dar nu sunt disponibile comercial.

iPhone 5. În mod, clar, următorul telefon Apple, care ar putea fi lansat în septembrie, este așteptat cu sufletul la gură de toată lumea. Am citit și  opinia lui Cristi, iar eu am detaliat ce-aș vrea de la el. Telefonul Apple este anunțat pentru 12 septembrie și atunci ar trebui lansat și iOS 6.

Note 2. Samsung pregătește lansarea terminalului Galaxy Note 2 pe 29 august, înainte de IFA Berlin. Terminalul are un display și mai mare, are o cameră foto mai bună, baterie de capacitate mai bună și vine cu ultimul Android, 4.1 Jelly Bean.

Nokia. Finlandezii nu vor lansa noi terminale la IFA, dar au mutat evenimentul anual, Nokia World, pe 5 septembrie. Se așteaptă lansarea acolo (sau prezentarea oficială) a terminalelor Windows Phone 8. Mai mult ca sigur vor fi super-telefoane, dar rămâne de văzut dacă vor face și vânzări. Eu zic că fără o implicare mai activă a Microsoft și Nokia, precum și a agențiilor lor, nu vor reuși să facă vânzări.

Sony. Japonezii vor să revină în atenție cu două modele smartphone cu Android. Am citit despre Xperia Mint și de asemenea, despre un Xperia SL.

LG. Sud-coreenii au păstrat tăcerea pe partea de smartphone-uri, dar este posibil să aducă și nouăți la IFA. Nu știm deocamdată.

HTC. De asemenea, nimic nou de la taiwanezi, care continuă să scadă în vânzări.

Sunt convins că vom vedea noi terminale smartphone de la Huawei, ZTE, Panasonic și ceilalți producători. Să ne uităm și la tablete…

iPad Mini. Dacă se adeverește zvonul că Apple face o tabletă de 7 inchi, atunci iPad Mini va avea cu siguranță succes și vânzări record. Există un public pentru tableta mai mică.

Nexus 7. Tableta celor de la Google a fost prezentată la evenimentul I/O, dar deocamdată nu a ajus la vânzare, oficial, în România. Cu siguranță este așteptată de pasionații de tehnologie.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de DeviceBox
    Publicat la data de 8.8.2012, ora 17:41

    Eh, eu astept Nexus 7. Pretul recomandat de Google ma tenteaza :)

  2. Comentariu scris de Noi telefoane inteligente și aplicații utile | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 20.8.2012, ora 18:41

    [...] au fost anunțate mai multe terminale smartphone noi, despre care nu aveam informații în articolul [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive