Gadgeteer Awards

Aplicații Windows Phone

| 10.7.2012
Back to Yahoo!

windows phone apps Aplicații Windows PhoneAm văzut mai multe telefoane cu Windows Phone în mâna oamenilor, scrie Radu Dumitru.

Cu mai multe oferte speciale de la operatori cred că acestea ar putea prinde o bucată mai mare din piaţă, pentru că au un avantaj: integrează perfect Facebook şi Twitter, fotografiile şi partea de sharing, iar acestea merg bine pe orice model, că aşa e gândit hardware-ul şi software-ul. Pentru majoritatea utilizatorilor aceste programe sunt tot ce le trebuie, iar pe Android, la terminalele ieftine, cam stai şi aştepţi să se mişte lucrurile pe ecran.

Aşa că am făcut o listă cu aplicaţiile pe care le folosesc eu de câte ori prind un telefon cu Windows Phone în teste. De data aceasta le-am rulat pe un Nokia Lumia 800, varianta albastră, şi după cum veţi vedea cele cerute de 90% dintre utilizatorii de smartphone-uri se găsesc gratuit în Marketplace. La final sunt screenshoturi cu toate.

Citiți mai departe articolul lui Radu.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive