Gadgeteer Awards

Samsung Galaxy S3 – review cap-coadă

| 13.6.2012
Back to Yahoo!

sgs3 Samsung Galaxy S3  review cap coadăSuper-telefonul sud-coreenilor nu dezamăgește – n-are nicio hibă importantă și se mișcă mai rapid decât orice competitor – www.computerblog.ro.

Prima întâlnire cu Samsung Galaxy SIII a fost ușor dezamăgitoare. Nu se aștepta nimeni să iasă din linia clasică de design a seriei Galaxy, fiind relativ “mai urât”. Depinde de fiecare, ca orice design, ori îți place din prima, ori te deranjează.

În primul și în primul rând, trebuie să le spun disperaților care acuză “ecranele prea mari” că în ciuda unui display de 4,8 inchi – unul din cele mai mari la ora actuală – poți butona telefonul cu o singură mână fără probleme. E una din cele mai comune chestii pe care o aud / citesc. “Display-ul peste 3,5 inchi este prea mare, nu îl pot controla cu o mână” – FALS. Ajungi cu degetul mare peste tot. Apropo, cei care folosesc telefonul cu o mână o fac în general în mașină, la volan, deci ilegal.

Procesorul nu este încă oficial detaliat de cei de la Samsung. Probabil vor să-și ferească produsul de concurență, pentru că este ceva dezvoltat in-house. Specialiștii spun că este un Exynos 4412 (zis și S5E4412).

Super AMOLED HD cu diagonala de 4,8 inchi, rezoluția este 720 x 1280 pixeli, cu o medie de 306 ppi. Retina Display are 3,5 inci și o rezoluție 960×640 de pixeli, densitatea fiind 326 ppi. HTC-ul are două modele cu densitate mai mare. Totuși, după o experiență lungă cu iPhone și Android pot să vă spun sigur că grafica de pe iOS este mult peste cea din Android 4, cel puțin la jocuri și aplicații obișnuite, free. Dacă aveți exemple interesante de grafică avansată pe Android, vă rog să mi le semnalați.

Cititi mai departe despre Samsung Galaxy SIII…

4 comentarii

 1. Comentariu scris de Sabin
  Publicat la data de 15.6.2012, ora 20:02

  Cred ca intr-adevar designul nu este punctul forte al SIII, dar daca ne uitam la performante cred ca putem trece peste aspectul estetic. Hardwareul il claseaza mult in fata celui mai puternic adversar HTC One X, lucru demonstrat de scorurile din benchmarkuri.

 2. Comentariu scris de nicola
  Publicat la data de 17.6.2012, ora 03:23

  mai tare decat iphone

 3. Comentariu scris de Costea
  Publicat la data de 24.6.2012, ora 18:25

  Pana sa il vad inclinam sa-i cred pe cei care sunt impotriva designului rotunjit, dar dupa ce l-am vazut in magazin pot sa spun ca imi place. Felul in care arata nu este criteriul cel mai important in alegerea unui smartphone, dar conteaza si elo cat de cat.

 4. Comentariu scris de Pavel
  Publicat la data de 5.7.2012, ora 21:03

  SIII e foarte ergonomic, sta foarte bine in mana si eu l-am putut folosi cu o mana fara nici o problema, designul este placut nu grozav, dar overall este cel mai performant smartphone construit pana acum.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive