Gadgeteer Awards

Nokia 808 PureView – totul pentru poze și filme

| 12.6.2012
Back to Yahoo!

Nokia 808 PureView1 Nokia 808 PureView   totul pentru poze și filmeNokia 808 PureView m-a impresionat de la prima vedere, datorită senzorului foto foarte bun, conform www.computerblog.ro.

Design-ul Nokia 808 PureView nu este tocmai punctul forte al telefonului, dar în ciuda faptului că este foarte gros, nu mi s-a părut greu. Ecranul este foarte ok, AMOLED ClearBlack cu 16 milioane de nuanțe de culori, dar rezoluția e dezamăgitoare, 360 x 640 pixeli la o diagonală de 4.0 inchi. Este acoperit de Corning Gorilla, rezistă în buzunar.

Procesorul este la 1,3 Ghz, cu 512 MB de RAM și 16 GB de stocare.

Camera foto este ok, simplu de utilizat, nu ai foarte multe opțiuni, iar claritatea este foarte bună. Sunt mai multe moduri de lucru – Auto – unde cedezi aproape complet controlul – poți seta 3, 5 sau 8 megapixeli și alegi dacă faci cu bliț sau nu, apoi modul Scene – unde alegi setări prestabilite – peisaj, portret, noapte și altele – sau modul Creativ unde poți alege să folosești toți megapixelii disponibili. Filmarea a fost la fel de interesantă.

Continuarea despre Nokia 808 Pureview…

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive