Gadgeteer Awards

Xperia S – review cu smartphone-ul Sony

| 6.6.2012
Back to Yahoo!

xperias Xperia S   review cu smartphone ul SonyCel mai puternic smartphone al japonezilor, Sony Xperia S m-a impresionat încă de la primul anunț oficial privind lansarea sa.

Ca hardware, Sony Xperia S este la același nivel cu terminalele de top ale momentului. Concurează cu orice Galaxy sau One de la egal la egal chiar dacă nu este quad-core. La multe capitole este chiar peste competiție.

Privit din față, este telefonul ideal – exact ce aș cere eu de la un smartphone de top – forma clasică dreptunghiulară, plus butoanele touch integrate în ecran, poate aș fi renunțat de tot la partea albă de jos unde scrie Xperia și puneam logoul tot pe negru cumva. Chestie de experimentat.

Platforma Qualcomm MSM8260 Snapdragon, care include un procesor dual-core la 1,5GHz și acceleratorul grafic Adreno 220 mi se pare cea mai bună alegere în materie de raport performanță versus mobilitate. Un quad-core consumă mai mult, aplicațiile nu sunt optimizate pentru 4 nuclee și tot așa.

Cel mai mare atuu pe care-l are telefonul stă în camera foto/video și abilitatea de a vedea totul pe display-ul excelent pe care l-am menționat deja. La o densitate de 342 ppi, orice problemă în fotografie devine vizibilă, iar pasionații pot reface rapid orice cadrul nereușit. Dar sunt și probleme.

Citește mai departe acest review cu Sony Xperia S…

Un raspuns

  1. Comentariu scris de gica din chitila
    Publicat la data de 16.6.2012, ora 10:43

    In poza nu pare, dar e mare. Acum sa fim seriosi, cine vrea sa umble cu laptopul in buzunar. Ca si Samsung Note. E cat o tableta. Sigur ca vor fi si utilizatori carora le folosesc dimensiunile astea, dar e vorba de majoritate.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive