Gadgeteer Awards

Sony a lansat două noi telefoane Xperia

| 31.5.2012
Back to Yahoo!

Xperia acro S White Group 1 Sony a lansat două noi telefoane XperiaSony Mobile a anunţat două noi smartphone-uri Xperia cu Android rezistente la praf şi la apă.

Cele două modele Sony sunt botezate Xperia go şi Xperia acro S și vin echipate cu un ecran rezistent la zgârieturi din sticlă minerală şi întrunesc standardele internaţionale din industrie în materie de protecţie împotriva prafului şi scufundărilor în lichid.

Cu Xperia go, utilizatorii pot urmări cele mai recente filme şi seriale TV la calitate excepţională şi cu încărcare extrem de rapidă. Designul elegant şi subţire demonstrează că un smartphone rezistent şi durabil nu mai trebuie să fie masiv sau butucănos.

Sony Xperia acro S are un display HD Reality de 4,3 inci pentru claritate sporită a imaginilor, funcţie de filmare full HD, video chat, conectivitate HDMI pentru a urmări conţinutul pe ecranul mare al televizorului.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive