Gadgeteer Awards

Review cu Samsung Galaxy S3

| 17.5.2012
Back to Yahoo!

g3 Review cu Samsung Galaxy S3Pun astăzi o serie de materiale apărute după ce SGSIII a ajuns la teste și review-uri și în România.

Încep cu un review complet realizat de Stefan Roșioară, unul dintre primii bloggeri care a pus mîna pe noul terminal Samsung.

Telefonul te cucereste la prima vedere cu ecranul sau imens de 4,8 inch care are o rezolutie de 720 * 1280 pixeli (Galaxy NOTE are o rezolutie de 800*1280 pixeli), o densitate de 306ppi (Galaxy SII are o denstate de 214ppi) ce ii confera un aspect ratio de 16:9 asemeni televizoarelor HD. Carcasa din jurul ecranului este foarte ingusta, ecranul iesind in prim plan. Displayul este protejat de tehnologia Gorilla Glass 2 si are un timp de raspuns de 0.001ms. Tipul ecranului este Super Amoled si s-a ales acest tip de ecran deoarece, in ciuda dimensiunilor considerabil mai mari (cu 16% mai mare decat Galaxy SII), displayul consuma cu 16% mai putina energie decat ecranul Super Amoled Plus de pe Galaxy SII.

Ștefan detaliază o parte din funcțiile software specifice, aici.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de constantin
    Publicat la data de 6.6.2012, ora 13:32

    din tot ce am vazut la noul s3 asta ( http://www.youtube.com/watch?v=6QGN59eRq04&feature=relmfu ) imi place cel mai mult

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive