Gadgeteer Awards

Samsung Galaxy Mini 2 – review

| 10.5.2012
Back to Yahoo!

samsung galaxy mini2 Samsung Galaxy Mini 2   reviewSamsung Galaxy Mini 2 este succesorul lui Galaxy Mini, unul dintre cele mai vandute telefoane inteligente ale companiei coreene, un best-buy în rândul telefoanelor cu sistem de operare Android, conform techcover.ro.

Şi în România Mini a avut un succes important. Va reuşi oare succesorul Mini 2 să să ridice la nivelul asteptat?

Samsung Galaxy Mini 2 a fost lansat la sfârşitul lunii martie iar în România a ajuns la mijlocul lui aprilie fiind disponibil la toţi operatorii de telefonie mobilă. Este un smartphone compact de buget adresat celor care nu vor să dea o avere pe un telefon de talia S3, şi care se comportă mai mult decât decent, având în vedere specificaţiile.

Design-ul este interesant, arată clar mai bine decât predecesorul său. Dispune în partea de jos de 3 butoane, două touch şi unul clasic. Carcasa este solidă, capacul din spate, deşi este dintr-un plastic subţire, nu dă senzaţia de ieftin. Partea laterală superioară ce îmbracă ecranul touch este cromată, ceea ce mie nu-mi place, mai ales că nici nu asigură o priză bună. Partea inferioară este argintie şi este mai elegantă.

Citește mai departe pe techcover.ro.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive