Gadgeteer Awards

Samsung Galaxy S III: accent pe software

| 8.5.2012
Back to Yahoo!

sgs3 Samsung Galaxy S III: accent pe softwareMult așteptatul model Galaxy S III marchează un salt major în strategia Samsung vizavi de piața Android: integrarea de servicii noi a prins viață în noul S III, spune Ionuț Bălan.

Dacă ați avut ocazia să urmăriți transmisiunea live de la Samsung Mobile Unpacked, ați văzut probabil că domnul JK Shin a menționat că S III e un smartphone pentru oameni care trece dincolo de specificațiile hardware și care redefinește experiența utilizării.

Aici îi dau dreptate: din punct de vedere al configurației hardware S III este exact ceea ce aștepta toată lumea să fie următorul Galaxy. Supriza (dacă pot să o denumesc așa) vine de la elementele software asociate smartphone-ului, care din punctul meu de vedere aduc un plus important dacă se dovedește că sunt implementate corect și … funcționează.

Publicitate

Pe Galaxy S III avem un Android 4 Ice Cream Sandwich cu o interfața Touch Wiz modificată serios față de versiunile anterioare în foarte multe direcții. Elementul Smart este prezent aproape permanent în funcționarea lui S III.

Samsung promovează noul mod de interacțiune cu smartphone-ul ca fiind unul firesc, inspirat din natură. Galaxy S III răspunde la comenzile vocale dincolo de ceea ce oferă deja Google în Android. Aș zice că Samsung s-a inspirat din Siri – prima mea interacțiune vocală cu S III nu a dat rezultatele scontate. E implementată recunoașterea comenzilor în șapte limbi din care engleza este de bază. Opțiunea se regăsește sub denumirea de S Voice. Din demonstrațiile de la lansare am înțeles că poți porni aparatul cu comenzi de genul wake up, poți îngheța alarma cu snooze etc. Citește continuarea aici…

Un raspuns

  1. Comentariu scris de constantin
    Publicat la data de 6.6.2012, ora 13:33

    au facut bine ce au facut, acum au un hardware foarte performant insa si un soft diferit fata de concurenta

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive