Gadgeteer Awards

Oficial – detaliile Samsung Galaxy SIII

| 3.5.2012
Back to Yahoo!

GALAXY S III Oficial   detaliile Samsung Galaxy SIIIOficialii companiei sud-coreene au dezvăluit oficial detalii tehnice ale celui mai așteptat smartphone Android: Samsung Galaxy SIII.

Noul Galaxy are ecranul HD Super AMOLED de 4,8 inci, în timp ce camera principală de 8MP și cea frontală de 1,9MP oferă o întreagă varietate de opțiuni de fotografiere și sharing. Samsung GALAXY S III dispune de sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Samsung GALAXY S III este mai mult decât un dispozitiv personal de care se poate bucura un utilizator – poți împărtăși beneficiile sale cu prietenii și familia, oriunde te-ai afla. Cu noul „S Beam”, GALAXY S III aduce o îmbunătățire serviciului Android™ Beam, ce permite partajarea unui videoclip de 1GB în doar 3 minute și a unui fișier audio de 10 MB în doar două secunde. Aceasta, prin simpla atingere a altui GALAXY S III, chiar și fără semnal de rețea sau Wi-Fi. Funcția „Buddy photo share” permite un share simultan al fotografiilor cu toți prietenii care se află în poză, direct din cameră sau din galeria foto, într-un mod extraordinar de simplu.

Articole de pe blogurile *gadgeteers*:

- ce mai rămăsese de copiat de la Apple? – techcover.ro;

- mister spulberat – nwradu.ro;

- arată demențial – imidoresc.ro;

- Samsung are noroc – zoso.ro;

- ceva detalii pe computerblog.ro;

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive