Gadgeteer Awards

Nokia Lumia 800 – 10 observatii

| 3.5.2012
Back to Yahoo!

Nokia Lumia 800 thumb Nokia Lumia 800   10 observatiiAm folosit o perioada noul smartphone Nokia Lumia 800, scrie pe blogul său Victor Kapra.
Concluzia: Nokia si Microsoft au reusit sa recupereze terenul in domeniul smartphone-urilor anului 2012.

Ramane de vazut daca vor gasi reteta comuna pentru ca viitoarele modele sa evolueze si mai mult (lucrul in tandem intre doi giganti este prin definitie dificil), pentru ca, evident, competitia celorlalti va fi acerba.

E posibil sa va sochez un pic, dar mie mi se pare mai frumos decat iPhone-ul.
Carcasa de policarbonat se imbina perfect cu sticla ecranului, iar marginile laterale rotunjite il fac sa para mai subtire decat este in realitate. iPhone-ul, desi o culme a designului, pare in comparatie cu Lumia 800 demodat ca aspect. Pacat ca designerii Nokia nu au gasit o solutie mai buna pentru capacul culisant care protejeaza intrarea de alimentare: este fragil si greu de deschis/inchis.

Descoperiti cele 10 observatii pe blogul lui Victor.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Nokia Lumia 800 – 10 observatii :: Pelicanul
    Publicat la data de 3.5.2012, ora 18:45

    [...] evolueze si mai mult (lucrul in tandem intre doi giganti este prin definitie dificil), pentru [...] Gadgeteer.ro Tags: Lumia Nokia [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive