Gadgeteer Awards

Lumia 800 – contraatacul Nokia şi Microsoft

| 3.5.2012
Back to Yahoo!

lumia 800 Lumia 800 – contraatacul Nokia şi MicrosoftProaspătul telefon ieşit din colaborarea Nokia – Microsoft m-a surprins, scrie Vali Bîrzoi.

Mă rog, m-a surprins din nou, pentru că, de fapt, am admirat deja designul telefonului la vremea lui Nokia N9 iar Windows Phone mi-a lăsat o impresie neaşteptat de bună la lansare, cu toate lipsurile sale de la început (cea mai celebră fiind absenţa funcţiilor copy/cut-paste).

Nokia Lumia 800 are cel puţin meritul de a fi altceva, o alternativă la lumea iconiţelor colorate de pe iPhone, care au inspirat şi Google în crearea Android.

Lumia 800 este nava amiral a noii flote de smartphones Nokia sub comanda sistemului de operare Windows Phone, aici în încarnarea 7.5, zisă şi Mango. Citește mai departe despre Nokia Lumia 800.

2 comentarii

 1. Comentariu scris de Lumia 800 – contraatacul Nokia şi Microsoft :: Pelicanul
  Publicat la data de 3.5.2012, ora 18:42

  [...] neaşteptat de bună la lansare, cu toate lipsurile sale de la început (cea mai celebră [...] Gadgeteer.ro Tags: contraatacul Lumia Microsoft [...]

 2. Comentariu scris de Agent
  Publicat la data de 19.5.2012, ora 01:33

  Arata superb telefonul, insa cred ca voi opta pentru o tableta observ ca au preturi tot mai accesibile.
  Multumim pentru review.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive