Gadgeteer Awards

Motorola RAZR XT910 – review

| 2.3.2012
Back to Yahoo!

Motorola RAZR Motorola RAZR XT910   reviewRAZR XT910 este primul Motorola pe care îl testez, spune Radu Dumitru pe NWRadu.ro.

Până acum nu eram impresionat de produsele acestei companii, care mi s-au părut mereu cam butucănoase, aşa că n-am pornit chiar complet obiectiv faţă de acest model. Cu toate acestea, XT910 mi-a rotit cu 180 de grade părerea pe care o aveam şi este unul dintre puţinele modele pe care regret că trebuie să le returnez. Pur şi simplu are de toate şi funcţionează foarte bine.

Specificaţii: ecran Super AMOLED cu rezoluţia qHD de 960 x 540 pixeli, diagonală 4,3 inci, sticlă Gorilla; carcasă foarte subţire la doar 7,1 mm, spatele din fibră Kevlar; procesor dual-core la 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM, 16 GB de stocare internă; slot de card microSD; cameră foto de 8 Megapixeli şi filmare 1080p, LED pentru flash; rulează Android 2.3 momentan; greutate 124 grame; baterie de 1780 mAh.

Citește și continuarea…

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive