Gadgeteer Awards

HTC Titan II, exclusiv american

| 11.1.2012
Back to Yahoo!

htc titan 2 smartphone ces 2012 HTC Titan II, exclusiv americanTitan II este primul Windows Phone al companiei compatibil cu reţelele 4G LTE, scrie Vali Bîrzoi în BusinessCover.ro.

Nu că nu s-ar găsi reţele LTE şi prin Europa, dar aşa cum spuneam, probabil că noua strategie de comunicare a tot mai multe companii este să mai laşi ceva şi pentru februarie, adică pentru Mobile World Congress din Barcelona. De asemenea, probabil că unele funcţii ale sistemului de operare Windows Phone au fost adaptate pieţei, că prea insistă Microsoft cu localizarea asta atât de specifică, până la nivel de operator.
Suntem convinşi că ne vom reîntâlni cu Titan II şi la Barcelona, dar adaptat pieţei europene. Aşa că hai să aruncăm o privire peste laudele de sine ale companiei şi să vedem ce ştie să facă. Mai ales că are o cameră foto impresionantă, de 16 MP. (detalii)

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive