Gadgeteer Awards

HTC Sensation XL [review]

| 6.1.2012
Back to Yahoo!

HTC Sensation XL  Hardware 40 thumb HTC Sensation XL [review]Ce vezi prima dată la Sensation XL? Un display imens de 4,7 inchi care domină partea frontală a aparatului, o carcasă albă și logoul Beats, scrie Ionuț Bălan.

La primul contact pe care l-am avut cu Sensation XL, am exclamat ”wow, altă tabletă?”. Ulterior, am ajuns (ca și în cazul HTC Titan și apoi Samsung Galaxy Nexus) la concluzia că dimensiunea ecranului și cea de ansamblu a unui smartphone sunt elemente cu care trebuie să te obișnuiești și că, pe măsură ce petreci mai mult timp cu ele, îți dai seama că sunt avantaje clare care atârnă mai greu în balanță decât dezavantajul unei „cărămizi”.

Carcasa lui HTC Sensation XL e similară ca forme cu ceea ce găsim în toată seria Sensation (inclusiv XE) scoasă de HTC în 2011. Marginile puțin ridicate peste sticla ecranului, marginile rotunjite frumos, un plastic (puțin cauciucat) pentru o bucată din partea din spate și ușița ce conferă accesul la baterie, din aluminiu.

Continuarea…

2 comentarii

 1. Comentariu scris de nicolae
  Publicat la data de 8.1.2012, ora 19:50

  suna de parca htc ar pune la vanzare vibradoare si alte jucariii
  sansational XL :) )))))))))))

 2. Comentariu scris de andreea
  Publicat la data de 11.1.2012, ora 17:04

  cine este interesat am de vanzare un HTC Sensation XL NOU IN CUTIE (ID: andreea_c85) 0742959656 1600 ron

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive