Gadgeteer Awards

[Review] Galaxy Nexus: Android 4.0, design, performanţă și calitate?

| 4.1.2012
Back to Yahoo!

Galaxy Nexus Hardware 23 [Review] Galaxy Nexus: Android 4.0, design, performanţă și calitate? A trecut ceva vreme de când am avut primul contact cu Galaxy Nexus, scrie Ionuț Bălan pe blogul său.

Galaxy Nexus – cel mai recent produs al colaborării Samsung cu Google, iar în acest timp am schimbat două aparate – primul era un development sample, cu ceva probleme ale driver-ului video şi pe care l-am returnat relativ repede celor de la Vodafone. Al doilea este un produs comercial pe care Vodafone România a avut amabilitatea să mi-l retrimită pentru acest review. Şi aşa am putut să testez pe parcursul lunii decembrie Android 4 Ice Cream Sandwich împreună cu cel mai nou şi cel mai complex smartphone de piaţă.

Impresia iniţială despre Android 4.0 nu s-a schimbat: este un sistem de operare mai finisat decât versiunile precedente (2.x) şi care încearcă să unifice experienţa existentă pe smartphone-uri (cu rezoluţii mici) cu cea de pe tablete (rezoluţii de peste 480 x 800 pixeli). Vizavi de Galaxy Nexus, produsul comercial s-a dovedit a fi mult superior variantei incipiente de test cu care mă jucasem anterior. Spre final chiar mi-a plăcut, cu toate că preferinţele mele în materie de design şi materialul carcasei sunt altele.

Continuă aici.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de nicolae
    Publicat la data de 8.1.2012, ora 19:55

    ar fii o idee nexus insa s3 mi se pare mult mai nou, mai interesant si poate ca va fii si cum androidul 4.1

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive