Gadgeteer Awards

Nokia Lumia 800: vedeta noului început

| 13.12.2011
Back to Yahoo!

0001 Nokia Lumia 800 4 thumb Nokia Lumia 800: vedeta noului începutPoate noul Nokia Lumia 800, născut din mariajul Microsoft plus Nokia, să fie produsul care aduce succesul în cele două tabere în zona de smartphone-uri? – întreabă Ionuț Bălan.

Este oare primul smartphone ADEVĂRAT Windows Phone Mango, aşa cum l-a prezentat Stephen Elop, CEO Nokia? Am analizat atent produsul ca să putem să vă spunem părerea noastră: cui se adresează, unde străluceşte şi unde mai e de lucru. Şi dacă poate fi soluţia prin care Nokia să reintre în cărţi pentru piaţa de smartphone-uri.

Cred că nicicând nu a fost aşteptat un produs cu mai mult interes decât noul smartphone Nokia, rulând pentru prima dată în istoria companiei finlandeze sistemul de operare Microsoft Windows Phone (Mango). Numit de Stephen Elop CEO Nokia „primul Windows Phone adevărat” la lansarea de la Londra, Lumia 800 nu e cu adevărat un produs nou din punctul de vedere al designului – foloseşte conceptul pe care Nokia l-a pus deja pe piaţă în N9 şi care e foarte apreciat. Continuarea articolului este aici.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive