Gadgeteer Awards

Review cu Samsung Galaxy Nexus

| 12.12.2011
Back to Yahoo!

Clipboard01 Review cu Samsung Galaxy NexusO să încerc să vă prezint un telefon care a fost așteptat îndelung în 2011, scrie Emil Dragotă.

Este mai subțire decât spune valoarea de 8.9 mm. Doar la bază atinge 8.9 mm având un fel de cocoașă la bază, iar în partea superioară este mult mai subțire. Stă bine în mână deși vorbim de un telefon cu display de 4.65 inch și 135.5 x 67.9 x 8.9 mm. Cântărește 135 de gr. Este mai ușor și decât iPhone 4S care cu display de doar 3.5 inch are peste 140 de gr. Este un aspect ce nu contează în mod deosebit în decizia de cumpărare. Rama ce înconjoară telefonul este din metal și carcasa bateriei dintr-un plastic cauciucat flexibil. Este mai bine stilizat decât cel de pe Galaxy S II, dar rămâi uimit cât de fragil pare. Se poate îndepărta foarte ușor și ți se oferă acces la baterie, slotul pentru cartela SIM, iar când îl pui la loc trebuie puțin efort ca să nu rămână în vreun loc ieșit în afara carcasei smartphone-ului.

Atunci când este strâns în mână nu scoate nicio scârțâietură, deși are acel capac și asta se datorează marginilor rotunjite de metal ce dau impresia de solidiatate, de lucru bine făcut. Cu siguranță este unul dintre cele mai bine fabricate telefoane Samsung în 2011. Continuă linia lui Nexus S care la rândul său nu era deloc urât. În partea frontală nu dai de niciun logo, iar pe spate le găsești pe cele ale alianței din care a reieșit Galaxy Nexus: Google și Samsung. (articolul continuă aici).

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive