Gadgeteer Awards

Cum mi s-a parut Galaxy Nexus

| 12.12.2011
Back to Yahoo!

Nexus vs Nexus Cum mi s a parut Galaxy NexusIn primul rand, diferenta de la versiunile anterioare catre Android 4.0 e imensa, scrie Matilda Tanascov care a comparat Galaxy Nexus cu Nexus S.

Au facut niste modificari substantiale in ceea ce priveste interfata si cu toate ca nu este si nu va fi niciodata un OS perfect, acum arata destul de bine.

Pe partea de hardware, s-a renuntat complet la butoane fizice, au ramas doar 3 onscreen. Astfel dispare butonul Menu si cel de Search si apare in schimb un buton care iti arata aplicatiile active (cel din dreapta). Mi s-a parut destul de confuzant initial, in special pentru ca foloseam intens butonul de settings (da, stiu ca multi il urau cu inversunare, dar ma obisnuisem cu el). In locul lui, iti apar din cand in cand 3 punctulete aranjate pe verticala sau in partea de sus a ecranului, sau in partea de jos. (articolul continuă aici).

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive