Gadgeteer Awards

Review HTC Radar cu Windows Phone

| 8.12.2011
Back to Yahoo!

HTC Radar Hardware 12 thumb Review HTC Radar cu Windows PhoneHTC Radar este al doilea model Windows Phone lansat de HTC în toamna lui 2011 şi se adresează zonei de buget, scrie Ionuț Bălan.

Unde excelează, ce probleme are şi cui i se adresează? În final, este o opţiune de luat în seamă pentru a trece pe Windows Phone?

HTC Radar este un Windows Phone lansat de HTC în toamna lui 2011 pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor care au nevoie de un aparat de buget, care să ruleze Windows Phone Mango şi care să fie accesibil din punctul de vedere al preţului. De aceea configuraţia lui este sub cea a marelui (la propriu) HTC Titan: un display de 3.8” WVGA S-LCD, doar un CPU la 1GHz Snapdragon, 512 MB RAM, 8 GB pentru stocare şi o cameră de 5MP într-o carcasă ce aduce mult cu cea a lui HTC Mozart (la rândul ei similară cu cea din HTC Desire) de 120 x 61.5 x 10.8 mm şi cu o greutate de 137 grame. Poate că de aceea, imediat ce am început să folosesc HTC Radar, am avut un senzaţie de familiar vizavi de el: HTC Desire mi-a fost companion de încredere în mare parte din anul 2011.

Continuarea pe blogul Chip.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive