Gadgeteer Awards

Kindle Fire – jocul cu focul

| 30.11.2011
Back to Yahoo!

Amazon Kindle Fire Review Kindle Fire   jocul cu foculSpuneam si pe Facebook aseara ca de fiecare data cand am un gadget nou, se intampla sa fiu foarte ocupat si nu gasesc niciodata timp destul sa il testez cum trebuie si sa scriu apoi pe blog, spune Cristi Manafu.

Cum am totusi ocazia sa tin in maini primul Kindle Fire din Romania, am zis sa impartasesc totusi cateva impresii avute la primul contact cu acest mult asteptat gadget, creditat si cu cele mai mari sanse sa devina in viitor un competitor real pentru iPad.

Cutia produsului nu e deloc spectaculoasa asa cum probabil multi ar fi crezut. Acelasi carton de colet, modelat la o dimensiune un pic cam mare fata de cea a gadget-ului in sine. Probabil pentru a-l proteja in timpul transportului. In cutie am gasit doar un incarcator cu micro-USB. Cablul pentru transferul de date se vinde separat. Ar fi fost mai bun totusi un incarcator cu cablu detasabil, asa cum vedem la produsele Apple sau la alte Kindle anterioare. Dar am deja unul, deci sunt OK.

La primul contact, Kindle Fire mi s-a parut cumva prea gros si cam greu. Continuarea pe www.manafu.ro

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive