Gadgeteer Awards

Amazon Kindle Fire – review

| 30.11.2011
Back to Yahoo!

kindle fire Amazon Kindle Fire   reviewKindle Fire este prima tabletă făcută de Amazon, după succesul imens pe care l-au avut ebook readerele lor din seria Kindle, scrie Radu Dumitru.

Fire se vinde momentan doar în SUA, unde costă doar 200 de dolari, fiind unul dintre cele mai dorite produse ale momentului cu milioane de precomenzi.

Kindle Fire este o tabletă solidă. Este mai groasă decât alte modele din generaţia actuală şi cel mai mult îmi aduce aminte de primul model Samsung Galaxy Tab. Din fericire, aş spune că pentru o tabletă care aproape sigur o cumperi şi pentru funcţia ei de ebook reader este exact cum trebuie. Grosimea sporită şi marginea din jurul ecranului sunt tocmai bune pentru a ţine bine Fire-ul în mână atunci când citeşti.

Design-ul este unul minimalist, dar în sensul de banal. Singurul buton al tabletei este pe latura de jos, unul mic şi rotund care aprinde şi stinge ecranul. Lângă el se află conectorul microUSB, lângă acesta jack-ul audio. Şi asta e tot. Continuare…

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive