Gadgeteer Awards

În seara asta vă așteptăm la lansarea iPhone 4S

| 10.11.2011
Back to Yahoo!

thumb În seara asta vă așteptăm la lansarea iPhone 4SÎn seara asta de la 22-00 în Mall Plaza, la magazinul Vodafone de la etajul 1 se lansează iPhone 4S, acum oficial în România.

O să fie la eveniment probabil tot grupul Gadgeteer, plus vedetele de rigoare: Cabral, Andreea Raicu, Robert Turcescu, dar și vedete din blogosferă precum Manafu, Chinezu, Piticu, Arhi, Adrian Ciubotaru, Alex Negrea, Victor Kapra, Bogdan Petre, NWRadu și alții.

Pentru conformitate, da – Vodafone a fost primul operator din România care a anunțat iPhone 4S (20 octombrie). De asemenea, Vodafone au anunțat primii prețurile pentru iPhone 4S (4 noiembrie ora 8-30).

Și de asemenea au fost primii care au anunțat un eveniment de lansare iPhone 4S în Plaza. Și singurii care au organizat cel mai mare concurs de promovare cu premiu de 1.000 de euro.

3 comentarii

 1. Comentariu scris de Vasile
  Publicat la data de 11.11.2011, ora 15:21

  Nu sunt fan iPhone . Dar, acum 2 saptamani fiind in Seoul am vizitat si cateva mari magazine cu telefoane , unde erau expuse toate modelele din lume , mai putin iPhone ( vorbesc de 4 nu de 4S ! ).Toata lumea f. amabila pana intrebam si de iPhone. La intrebarea mea fireasca , de ce nu este expus ( pentru ca in state se vinde orice tel. ) unii au inceput sa zambeasca, altii au spus ca nu au , altii au scos de sub tejghea aparatul in cutie . Interesant marketing…

 2. Comentariu scris de Mihai
  Publicat la data de 14.11.2011, ora 16:36

  cine vrea inca sa vada iphone 4s, tot in plaza dar la orange. cei de la vodafone nu il mai au expus.

 3. Comentariu scris de Carlig Gheorghe
  Publicat la data de 16.11.2011, ora 17:09

  Comentariul putea fi putin mai bun

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive