Gadgeteer Awards

Vodafone anunta reduceri de pret la iPhone 4S, joi noaptea

| 8.11.2011
Back to Yahoo!

iphone 4s 150x150 Vodafone anunta reduceri de pret la iPhone 4S, joi noaptea
Ce faceti joi seara la 10? Ne vedem la Plaza Romania? – scrie pe blogul său Victor Kapra.

Mai sunt doar 48 de ore pana cand Vodafone Romania va incepe sa vanda poate cel mai asteptat smartphone al acestui an, iPhone 4S.

Vodafone a fost primul operator care a anuntat ca va aduce oficial iPhone 4S in Romania si va organiza un eveniment de lansare pe masura interesului pe care creatia Apple a starnit-o. Mai precis, iPhone 4S va incepe sa fie vandut oficial de catre Vodafone in noaptea de joi spre vineri, 11 noiembrie, incepand cu ora 00.00 (conform traditiei din lumea intreaga), la magazinul din Plaza Romania (Bl Timisoara, nr 26, etaj 1).

Fanii Apple si toti cei pasionati de tehnologie sunt asteptati insa de la ora 22.00, cand se da startul evenimentul de lansare.

Cei care cumpara un iPhone 4S in acea noapte vor avea un avantaj: o reducere speciala si un cadou surpriza. (continuare..)

2 comentarii

 1. Comentariu scris de Zoltán
  Publicat la data de 8.11.2011, ora 22:27

  Pacat ca nu sunt de acolo, dar si mai mare pacat ca nu am bani acuma pt un telefon nou :|

 2. Comentariu scris de Iulian
  Publicat la data de 10.11.2011, ora 13:40

  Hello,

  De asemenea si in Constanta, in seara aceasta Vodafone Store de pe str. Stefan cel Mare, ne prezinta ultima jucarie a celor de la Apple , noul 4S.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive