Gadgeteer Awards

HTC promite actualizări la Ice Cream Sandwich

| 7.11.2011
Back to Yahoo!

HTC Sensation1 HTC promite actualizări la Ice Cream SandwichHTC promite actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru o serie de terminale smartphone din ultima generație.

Mie personal mi se pare interesant update-ul pentru HTC Sensation. Dar taiwanezii nu spun o dată exactă pentru actualizare, doar că va fi anul viitor.

Mai sunt și alte modele: Sensation XE, Sensation XL, HTC Vivid, HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G și HTC Amaze 4G.
Și Rezound mi s-a părut un smartphone foarte tare.

5 comentarii

 1. Comentariu scris de mircea
  Publicat la data de 7.11.2011, ora 22:06

  HTC — ftw — tot respectul pt ei . Au aparut in decorul telefoanelor printre ultimii dar cu mare succes . Au demonstrat ca cine misca reuseste cine nu,… ramane doar cu amintiri si cativa fani nostalgici jalnici ( ma refer la Nokia ) . eu unul am trecut de la Nokia la HTC acum 2 ani , cand a aparut HD2 printre cele mai reusite smart-uri . Acum am Sensation . La anu cred ca o sa iau un Note de la Samsung, asta ca sa se vada ca nu sunt fan inchistat al vreunui brand. Ceea ce este mai bun si mai tare trebuie apreciat ca atare.

 2. Comentariu scris de sorin
  Publicat la data de 8.11.2011, ora 14:04

  HTC ul este pe piata din 2002-gama SPV de la Orange cu windows mobile 2003,cu mult inainte Apple.Faptul ca unii descopera acum ce telefoane bune fac taiwanezii………Nokia a murit de mult iar HD 2 este si acum un telefon exceptional

 3. Comentariu scris de Adina
  Publicat la data de 12.11.2011, ora 11:00

  Super telefoanele de la HTC. Mai au de lucrat la viata bateriei.

 4. Comentariu scris de mihai
  Publicat la data de 13.11.2011, ora 10:52

  Am un Sensation. Bateria f slaba. Telefonul are de toate mai putin un TELEFON ca lumea. Pe semnal slab e offline cand alte telefoane au semnal; ca sa gasesti un contact selectand litera de inceput mai bine te lipsesti;fonturile foarte mici, abia se vede numarul sau detaliul rspectiv in agenda telefonica. Da, are si plusuri, aparatul foto-excelent si inca 2-3 chestii, se misca repede, ecranul e foarte clar DAR NU S E VEDE IN SOARE ABSOLUT DELOC. Regret achizitionarea.Si mi s e pare a scotand pe piata 20 de telefoane cu acelasi design nu impresioneaza pe nimeni acest HTC. In plus, pt Sensation nu gasesti o hus a k lumea, samd.

 5. Comentariu scris de flxn
  Publicat la data de 20.11.2011, ora 21:41

  Mihai fa.i tu un root la sensation, pune rom LeeDroid
  si vei fi multumit de baterie si de cum iti va functiona htc-ul. Al meu are android 2.3.5 cu sense 3.5 si rom LeeDroid si merge foarte bine.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive