Gadgeteer Awards

Unboxing iPhone 4S

| 24.10.2011
Back to Yahoo!

iphone4s Unboxing iPhone 4SPentru mine, un utilizator de 3GS, e un upgrade evident, scrie Cristian Manafu despre iPhone 4S.
eMag mi-a livrat iPhone 4S astazi, asa cum mi-a promis. Doar ca astazi am avut una din cele mai aglomerate zile si am reusit doar sa il scot din cutie.

Nu exista diferente sesizabile la noul model fata de modelul 4.

Probabil cea mai mare curiozitate legata de iPhone 4S este pentru multi Siri. Asistentul virtual care iti gaseste ce ai nevoie in telefon si mai ales in afara lui, activeaza functiile mobilului si chiar face putina conversatie.

Dupa prima experienta cu Siri, o fosta aplicatie pentru iOS integrata acum by default in iPhone, pot spune ca mai avem ceva vreme de asteptat pana o voi / vom folosi. Fiind creata doar pentru cateva limbi straine in acest moment (engleza, germana, franceza), aplicatia da batai de cap celor care vor totusi sa o foloseasca si nu au un accent foarte bun si o voce foarte clara, scrie Cristi.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de fallenSamurai
    Publicat la data de 29.10.2011, ora 01:32

    Si unde e unboxingul?! Frumos articol.

  2. Comentariu scris de Dan Dragomir
    Publicat la data de 31.10.2011, ora 11:41

    Pai nu trebuie decat sa mergi pe blogul lui Cristi si sa vezi continuarea :-)

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive