Gadgeteer Awards

Cateva cuvinte despre Nokia N9: elegant, reusit, promitator

| 24.10.2011
Back to Yahoo!

Nokia N9 thumb Cateva cuvinte despre Nokia N9: elegant, reusit, promitatorPrimul lucru pe care il spun despre Nokia N9: arata foarte, foarte bine! – scrie Victor Kapra.
Designerii au fost inspirati si au reusit un smartphone care poate intra in orice manual de estetica industriala.
Este subtire, ecranul Gorilla Glass, de calitate, carcasa din policarbonat nu iti da senzatia aceea de plastic ieftin obisnuita la destule telefoane.

Sunt simpatizant al Android-ului, dar utilizator de iPhone. Cunosc destul de bine performantele ambelor sisteme de operare si de aceea am primit cu oarece scepticism la teste noul Nokia N9, primul si ultimul cu noul sistem de operare Meego (Linux+Nokia+Intel), la care finlandezii au renuntat dupa ce au batut palma cu Windows Mobile.
Vazusem Nokia N9 ca prototip in vara, nefinalizat, dar in cateva minute cat l-am avut atunci in mana nu am putut sa trag prea multe concluzii.

Acum, dupa mai bine de doua saptamani de teste, m-am convins: Nokia N9 este un smartphone reusit. Interesant. Se misca bine. L-as folosi cu placere. (continuare …)

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive