Gadgeteer Awards

Galaxy Nexus cu Android Ice Cream Sandwich

| 19.10.2011
Back to Yahoo!

Samsung Galaxy Nexus1 Galaxy Nexus cu Android Ice Cream SandwichSamsung şi Google au lansat astăzi oficial Samsung Galaxy Nexus cu Android 4,0 Ice Cream Sandwich.

Galaxy Nexus prezintă un procesor extrem de rapid 1,2GHz dual core, care oferă putere şi viteză superioare, asigurându-vă o utilizare deplină şi uşoară a funcțiilor multitasking sau posibilitatea de a viziona la capacitate maximă, pe display-ul mare, în culori intense, a jocurilor sau videoclipurilor.

Galaxy Nexus este primul smartphone care prezintă un display de 4,65’’, cu o înaltă rezoluţie de 720p (1280×720), care asigură că vă veţi bucura de capacităţile captivante de divertisment şi navigare rapidă la o calitate superioară.

Urmând conturul display-ului original al Nexus S, Galaxy Nexus vine cu forme rotunjite. Cu o grosime de doar 8,94m şi cu o ramă de 4,29mm, Galaxy Nexus oferă o portabilitate extraordinară alături de un ecran mare. (continuare şi poze…)

Un raspuns

 1. Comentariu scris de neculai
  Publicat la data de 20.10.2011, ora 14:27

  o reteta care s-a dovedit de succes in ani trecuti
  poate ca ar fii trebuit sa cumpere samsung google nu motorola ;)
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x0W0RDUux8g
  si mai exista un motiv pentru care samsung merita:
  http://club.samsungmobile.ro/blog/?p=415

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive