Gadgeteer Awards

Motorola RAZR cu Android

| 17.10.2011
Back to Yahoo!

Motorola RAZR and DROID 300x229 Motorola RAZR cu Android
Motorola vrea să reînvie RAZR, ultimul său model de mare succes și să îl aducă în era smartphone, conform www.dandragomir.biz.

Motorola are un eveniment mare în Europa, în care vor să relanseze gama smartphone, acum împreună cu Google.
Mâine probabil că se lansează oficial RAZR 4G, noul hit al Motorola – puteți vedea un teaser mai jos. Ei zic că va fi mai subțire și mai rapid decât orice alt smartphone. Sunt curios cum se va compara cu Samsung Nexus Prime, care ar trebui să vină cu Android Ice Cream Sandwich sau cu alte terminale smartphone de top – arc S, Optimus și toate celelalte.

7 comentarii

 1. Comentariu scris de Gioka
  Publicat la data de 18.10.2011, ora 11:49

  Da…bine ar fi sa-si revizuiasca comportamentul fata de customerii europeni.Stau prost rau la acest capitol.Eu am avut un Milestone,pe care l-am indragit mai ales ca a fost primul meu cu Android si asa am descoperit androidul.Dar suport foarte slab pentru clienti.Si pentru ca mi s-a stricat,am vrut altul nou ca aveam asigurare pe el.Si ce credeti?Nu se mai fabrica…asa ca mi-au trimis altceva in loc.La inceput am fost putin iritat,dar ce am primit depaseste mult Milestonul.Oricum in general sunt un fan pentru ca sunt solide si bine lucrate.Speram sa isi mareasca suportul pentru customer si atunci s-ar putea sa intre si ei pe piata noastra dominata,de Samsung,LG si Apple.

 2. Comentariu scris de Gioka
  Publicat la data de 18.10.2011, ora 11:54

  Da …am uitat ca Google a preluat.Probabil ca se va schimba toata schema referitor la clienti,asa cum am scris mai sus! Eram un pic manat de experienta avuta cu Milestonul!

 3. Comentariu scris de Felix-Gabriel Lefter
  Publicat la data de 18.10.2011, ora 14:51

  Am avut numai Motorola până acum, de la T-uri la RAZ. sUNT INTERESAT…

 4. Comentariu scris de gica
  Publicat la data de 18.10.2011, ora 21:18

  imi placea (timp trecut) mai mult cum arata inainte, desi o varianta smarthphone nu va strica:P . Insa… e inutil, din moment ce varianta veche e cu clapeta, varianta smarthpone nu vad sa aiba vreun rost, pentru ca , din nou parerea mea, marca Motorola RAZR e clapeta… Deci mai bine cautau un nume nou, iar in numele complet afisat la achizitionare sa fie inclus RAZR

 5. Comentariu scris de cami
  Publicat la data de 18.10.2011, ora 23:41

  Sincera sa fiu citind articolul vostru acum seara am aflat despre noul RAZR 4G.Reclama nu am vazut nicaieri despre el si ma intreb oare de ce..Sa inteleg ca nu va avea clapeta?din videoul reclama nu am inteles decat ca va fi slim,ceea ce e un lucru foarte bun.Deci..astept cu foarte mare interes noul Motorola RAZR!

 6. Comentariu scris de carmen
  Publicat la data de 18.10.2011, ora 23:42

  Sincera sa fiu citind articolul vostru acum seara am aflat despre noul RAZR 4G.Reclama nu am vazut nicaieri despre el si ma intreb oare de ce..Sa inteleg ca nu va avea clapeta?din videoul reclama nu am inteles decat ca va fi slim,ceea ce e un lucru foarte bun.Deci..astept cu foarte mare interes noul Motorola RAZR!

 7. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 20.10.2011, ora 12:41

  Uite ceva aici:
  http://www.dandragomir.biz/telefoane-mobile/motorola-droid-razr-oficial.html

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive