Gadgeteer Awards

iPad: unealtă de business sau entertainment? Cele mai populare aplicaţii de business

| 17.10.2011
Back to Yahoo!

apple ipad 2 michael douglas 225x300 iPad: unealtă de business sau entertainment? Cele mai populare aplicaţii de businessChiar dacă pare, articolul de faţă nu este şi nu şi-a propus să fie un review detaliat la iPad 2, scrie Vali Bîrzoi pe BusinessCover.ro.

Mai degrabă a fost stârnit de curiozitatea de a vedea dacă tableta Apple poate fi folosită în munca de zi cu zi, în loc de laptop. Cumva m-am inspirat dintr-un articol similar, al celor de la DPreview, care au arătat că iPad 2 poate fi o unealtă rezonabilă pentru fotografi. Ce ziceţi, trece testul?
Mai întâi de toate, jai să facem o delimitare clară a iPad de toate celelalte tablete de pe piaţă. Nu ştiu absolut nicio tabletă cu sistem de operare Android (din cele cu care m-am jucat eu, cel puţin) care să nu se blocheze, să nu agaţe, să nu facă nazuri, mai mult sau mai puţin supărătoare. Mai ales după câteva update-uri, ba nu mai merge browserul, ba se restartează din senin, ba…
iPad2 merge brici, fără cusur. Punct. Mai mult, forma sa 4:3 este ideală, când este ţinută în format „peisaj”, tastatura se descjhide pe tot ecranul şi este la mare distanţă în ceea ce priveşte uşurinţa în utilizare faţă de orice alt competitor (sigur, asta nu ţine doar de format ci şi de sistemul de operare iOS). Pur şi simplu merge instantaneu, când apeşi o tastă virtuală litera dorită (şi nu alta) apare pe ecran fără nicio întârziere.

Continuarea articolului în BusinessCover.ro

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive