Gadgeteer Awards

Nokia mai scoate un telefon Symbian Belle

| 13.10.2011
Back to Yahoo!

Nokia 603 Nokia mai scoate un telefon Symbian BelleFinlandezii au prezentat azi Nokia 603, un touchscreen cu Symbian Belle, design interesant, procesor la 1GHz și cameră foto de 5 megapixeli.

Nokia 603 va fi un smartphone accesibil. Browserul este nou, mai rapid decât la alte telefoane Nokia. Vine de asemenea cu modem de 14,4 Mbps, Bluetooth 3.0, tehnologie WiFi. Faci cu el aproape tot ce vrei. Camera foto de 5 megapixeli știe să filmeze HD 720p. ()

10 comentarii

 1. Comentariu scris de titi
  Publicat la data de 13.10.2011, ora 17:45

  sa-i fie tarana usoara!

 2. Comentariu scris de laye
  Publicat la data de 15.10.2011, ora 15:21

  cam tarziu nokia … eu am trecut de mult la samsung, de atunci pentru mine nokia a ramas doar un telefon … simplu, vechi, slab, scump

 3. Comentariu scris de CN
  Publicat la data de 15.10.2011, ora 20:34

  LOL @titi , dar din pacate adevarat

 4. Comentariu scris de Acruic Lime
  Publicat la data de 16.10.2011, ora 10:23

  Despre morti ,numai de bine!

 5. Comentariu scris de qmobili
  Publicat la data de 17.10.2011, ora 12:16

  as zice ca e bine pt nokia , dar … desi folosesc doar nokia incepe sa imi displaca si curand trec la alt producator – nu au reusit sa tina pas cu ceilalti – pe langa lipsa de inspiratie nici e cu furatul nu au reusit (ca cei de la apple) :|

 6. Comentariu scris de gigi contra
  Publicat la data de 17.10.2011, ora 17:12

  Eu va zic doar atat: inainte sa vorbiti, haideti sa facem un pariu: eu vin cu C7, voi veniti cu samsung galaxy cu iphone cat vreti voi sau cu altceva. cel care castiga ramane cu telefoanele, va bagati?
  Eu pariez ca nokia are semnal mai bun si a wi-fi vede si retele pe care celelalte nu le vad. Am testat in Bucuresti in mai multe locuri cu mai multi amici. CIne sa crede jmecher, hai sa vedem cat ii tine…

 7. Comentariu scris de unu
  Publicat la data de 18.10.2011, ora 00:12

  @gigi contra

  Si eu iti zic doar atat: decat sa am semnal si wifi puternic si sa ma lase telefonul din cauza softului prost cand imi e lumea mai draga, prefer un telefon stabil software si un pic mai slab la semnal.

 8. Comentariu scris de Tudor
  Publicat la data de 18.10.2011, ora 01:01

  Nokia are cel mai fiabil si ingrijit hardware din lume iar Symbian face rapid si cu resurse putine TOT ce face Android si OS Măr Muşcat ba chiar mai bine. Optica este number one Carl Zeiss (chiar mai buna ca la Sony) asa ca in materie de poze si video Samsung si Apple freaca licuriciul lui Nokia. De fapt la poze si video Samsung si Apple isi bat joc de clienti grupa mare.
  Iar la design cred ca toata lumea e de acord ca toata armata de designeri minimalisti a lui Steve Jobs (Dumnezeu sa-l odihneasca) ar trebui sa faca o reciclare in Finlanda.

 9. Comentariu scris de Razvan
  Publicat la data de 18.10.2011, ora 20:05

  Am trecut de curand de la Samsung la Nokia si sunt f. multumit, am scapat de restartari si alte erori de genul asta! In plus am toate aplicatiile necesare pe telefonul meu, iOS-ul si iOS wannabe (adica android) nu prea au ce sa-mi ofere in plus. Poate doar vreun maimutoi pe ecran care sa imite ce spun eu. LOL

 10. Comentariu scris de iulian
  Publicat la data de 19.10.2011, ora 16:20

  eu raman tot cu nokia.telefonul intai e pentru vorbit,si aici nokia sta bine,cu semnalul,iar restu biz-biz-urilor,camera ,oricum deocamdata nimeni nu ca producator,nu are incorporat ceva profesional,ca doar daca vrei poze ca lumea iei D-SLR,iar pentru internet ,cu orice telefon,orice browser intri pe net.Al meu este c5-03 si nu s-a blocat niciun soft(ca nu am luat decat legale de pe ovi store) si am downloadat si muzica,si totul e ok(asta deja tine de compania de mobile).Asa ca intamplator un prieten a venit cu Samsung Wave cu sistemul Bada,si i s-a blocat cand sa deblocheze ecranul sa mi-l prezinte si mie :)
  Samsung ,LG,si poate si Iphone se prezinta bine la ambalaj,adica pe dinafara,dar nucleul e posibil sa nu fie tocmai echivalent cu exteriorul.
  Iphone-ul de ex. intotdeauna mi s-a parut un gadget scump ,bine construit,adica cu chestii putine,dar care sint bine verificate si merg,dar suport si flexibilitate,si pana la urma,scopul principal al telefonului,semnal si comunicare,nu depaseste din punctul meu de vedere,Nokia.
  Asa ca ,parerea mea,e ca voi ramane in continuare cu Nokia,atat timp cat vor exista ca si companie de sine statatoare,nu vor fi cumparati de altii,sau colaborari cu altii sa fie mai mare monopolul.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive