Gadgeteer Awards

Huawei Honor, un smartphone de notat

| 4.10.2011
Back to Yahoo!

huaweihonor2 Huawei Honor, un smartphone de notat
Chinezii de la Huawei au confirmat oficial faptul că Huawei Honor va fi lansat în România anul viitor, împreună cu un model de telefon rezistent.

Terminalul are un ecran cu diagonala de 4 inchi, LCD, procesorul este dual-core la 1,4 GHz, are cameră foto digitală de 8 megapixeli. Probabil vine cu Android 2.3. Ca design aduce mult cu Samsung Galaxy SII.

Datorită bateriei de 1,900 MAh cu care este dotat, Honor oferă cea mai lungă durată de viată a unei baterii pe segmentul smartphone-urilor cu ecran de 4 inchi.

Huawei Honor vine cu o interfață exclusivă, mai ușor de customizat și utilizat, precum și cu un widget dinamic pentru vreme. Este certificat DLNA ceea ce asigură interoperabilitate cu alte echipamente certificate DLNA precum camere foto digitale, console de joc și televizoare.
Honor va fi adus în România la începutul anului viitor la un preț de aproximativ 350-400 euro.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Săptămâna super-telefoanelor
    Publicat la data de 23.10.2011, ora 23:03

    [...] joi este în România un eveniment Huawei la care vor lansa noile telefoane. Printre ele va fi și Huawei Honor, un smartphone de talia liderilor industriei. O să îl văd abia după ce revin în țară. [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive