Gadgeteer Awards

Apple a confirmat oficial lansarea iPhone 4S

| 4.10.2011
Back to Yahoo!

iPhone 4S gdgt.com 1 Apple a confirmat oficial lansarea iPhone 4SApple a anunțat astăzi în cadrul unui eveniment la sediul său lansarea oficială a iPhone 4S, următorul model smartphone care vine cu iOS 5.

iPhone 4S vine cu procesor dual-core A5 ca la iPad 2, ecran retina display. Are tehnologie HSPA la 14,4 Mbps și upload la 7,2 Mbps. Două antene pentru a evita problema de semnal.

Viața bateriei este de 8 ore talk-time 3G, 10 ore pe video player, 14 ore pe 2G. Camera foto este de 8 megapixeli, cu senzor CMOS back-side illuminated. De două ori mai rapidă decât camerele foto ale telefoanelor concurente, zice Apple. Filmează 1080p Full HD. (continuare…)

5 comentarii

 1. Comentariu scris de Gizmodo
  Publicat la data de 4.10.2011, ora 22:34

  Mult mediatizatul iPhone 5 un mare fis, e aceeasi Marie cu aceeasi palarie!
  Marea revolutie e de fapt un procesor dual-core deja depasit pe telefoanele cu Android (deja sunt procesoare la 1,5 GHz, fata de 1 GHz la marele aifon), si o camera foto de 8 MP (pe unele telefoane deja sunt camere de 12 MP).
  In continuare nimeni nu sufla o vorba sa ofere si cocalarilor un slot microSD, un port (mini)USB, un port (mini)HDMI, sa poata folosi site-uri create in Flash, sa-i lase sa schimbe acumulatorul, sa-i lase sa instaleze si alte aplicatii sau muzica decat ce le baga Jobs pe gat la preturile la care vrea muschiul lui.
  La Apple, singura libertate pe care o ai e sa ai creierul spalat si sa stai in tarcul pe care ti l-a trasat Jobs, sa nu iesi un centimetru din el, ca o oaie ascultatoare.
  Tot circul asta cu asa-zisul “iPhone 5″ a fost absolut penibil si n-a adus absolut nimic nou, aceiasi cocalari fitosi vor cumpara telefonul doar ca sa-l puna pe masa la terasa sa arate ce poate muschiul lor.

 2. Comentariu scris de Membrii Gadgeteer despre iPhone 4S | Gadgeteer.ro
  Publicat la data de 5.10.2011, ora 20:46

  [...] v-am scris de aseară că sunt ușor dezamăgit. Da, este un upgrade fermecător,dar dacă ai dat banii pe un iPhone 4 nu [...]

 3. Comentariu scris de cami
  Publicat la data de 6.10.2011, ora 01:50

  Daca numele noului telefon e iphone 4S,de ce toata lumea astepta(pomenea)de ipnohe 5,fratilor?!?..si nokia are comanda vocala,nu stiu de ce efectiv toti sunteti innebuniti dupa iphone4,sincer..Pe mine una ma lasa mai mult decat rece.sorry!

 4. Comentariu scris de gigel
  Publicat la data de 7.10.2011, ora 17:48

  fiindca nu ti-l poti permite daia te lasa rece :) )))

 5. Comentariu scris de ale
  Publicat la data de 7.10.2011, ora 21:38

  o mare bas…na, prefer de 14 ori mai mult dell streak-ul meu, e mai mare ba

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive