Gadgeteer Awards

HTC Explorer, smartphone accesibil

| 30.9.2011
Back to Yahoo!

HTC Explorer 3v ActiveBlack HTC Explorer, smartphone accesibilHTC au anunțat un smartphone Android entry level, 200 de euro fără oferte, iar ca dotări pare destul de ok – HTC Explorer.

HTC Explorer vine cu HTC Sense integrat. Telefonul oferă un ecran de blocare personalizabil care le permite utilizatorilor să-şi aceseze printr-o singură atingere cele mai utilizate aplicaţii și conținut precum actualizările din rețelele sociale, meteo sau evoluția bursei, toate acestea fiind afișate prin simpla activare a ecranului.

Ecranul este de 3,2 inchi, design-ul bun. Procesorul este de 600MHz, camera foto de 3 megapixeli. E posibil să ofere o autonomie mai mare. Are și interfața HTC Sense integrată.

Ecranul de blocare permite și accesul direct la funcțiile camerei foto pentru capturarea imediată a momentelor importante. De asemenea, este inclus un nou Smart Dialer, care afișează un meniu cu acces rapid one-touch pentru apelarea rapidă a contactelor. (continuare)

3 comentarii

 1. Comentariu scris de Johnny_P
  Publicat la data de 3.10.2011, ora 12:12

  Moaaa … vine cu HTC Sense integrat si mai are si interfata HTC Sense integrata …. Wow!
  Si de ce as cumpara un HTC scump cand face aceleasi lucruri cu Samsung Galaxy seria Mini care costa mai putin de jumate ???

 2. Comentariu scris de Adina
  Publicat la data de 3.10.2011, ora 17:01

  Abia astept sa-l cumpar!

 3. Comentariu scris de Eu
  Publicat la data de 5.10.2011, ora 13:52

  @Adina Mai bine iti iei HTC Wildfire S,e clar mai bun si e la acelasi pret.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive