Gadgeteer Awards

Nokia E6 review

| 29.9.2011
Back to Yahoo!

Nokia E6 Nokia E6 reviewEste urmașul lui Nokia E72 și sunt sigur că Nokia și-a dorit să aibă măcar o parte din succesul reportat cu precedentul model, scrie Emil Dragotă.

Este un telefon elegant la care nu s-a făcut economie de metal — marginile smartphone-ului cât și capacul bateriei ies imediat în evidență. Dă impresia de soliditate și calitate a construcției. Au ales să rotunjească mai pronunțat marginile lui E6 spre deosebire de E72. Au rafinat rețeta câștigătoare de acum câțiva ani.

Tastatura qwerty pare a fi preluată integral, nu am sesizat nicio diferență față E72. La baza display-ului touchscreen de 2.46 inch cu rezoluție 640×480 pixeli — un TFT capacitiv — se află o serie de butoane capacitive printre care te poți încurca la un moment dat.

Capacul bateriei se deschide ușor și aveți acces la slotul pentru cartela SIM. (continuare…)

Telefonul este la ofertă 179 de euro.

10 comentarii

 1. Comentariu scris de Nochia
  Publicat la data de 29.9.2011, ora 21:45

  de a zi boicotam marca Nokia. sa-si vanda telefoanele in Asia

 2. Comentariu scris de Puiu
  Publicat la data de 30.9.2011, ora 09:38

  Mda…desi acum am un smartphone de la HTC, ma gandesc cu nostalgie la telefoanele anterioare Nokia…. tot ei sint cei mai buni si cine vrea un telefon adevarat (sa-l foloseasca la vorbit nu la facut macaroane cu branza) sa-si cumpere tot Nokia. Ne-am bucurat cind au venit, ne intristam (ca si nemtii) cind pleaca…asta e viata in capitalism.

 3. Comentariu scris de ady
  Publicat la data de 30.9.2011, ora 21:50

  Nu erau ce-i de la Nokia legati de Romania, pot sa isi mute fabrica oriunde atata timp cat produc telefoane de calitate, daca in tara asta e prea multa birocratie …..

 4. Comentariu scris de bagi
  Publicat la data de 30.9.2011, ora 23:28

  frate, nokia la ora asta sunt praf. nu au un tel cu android… si daca nu vor face ceva, vor da faliment. cat despre fabrica de la noi… serios?

 5. Comentariu scris de doru
  Publicat la data de 1.10.2011, ora 08:48

  Voi cumpara numai telefoane Nokia.

 6. Comentariu scris de Gaina
  Publicat la data de 1.10.2011, ora 09:24

  Puiule ce spui tu e o parere pur personala.. la fel ca si amea dar care intamplator o impartasesc TOATE persoanele care le cunosc eu (la numar 3) care au avut si Nokia si Htc si anume ca HTC build Quality este PESTE Nokia… de sistemul de operare nu mai vorbim Android Vs Symbian.

 7. Comentariu scris de Kta
  Publicat la data de 1.10.2011, ora 12:35

  179 de euro la oferta? Cat un Galaxy s II ?? Credeti ca se poate compara? La orice?
  :) )) da regretam ca pleaca ………….sau nu. Eu cred ca Nokia au mari probleme nu neaparat cu productia ci cu conducerea si cu modul in care ei se vad pe ei insisi

 8. Comentariu scris de Vali
  Publicat la data de 2.10.2011, ora 00:23

  Da’ ce e nokia asta,nu va suparati…?Ca ala din imagine pare un Blackberry,sau mi se pare mie.Aaa,scuze:nokia nu chestia aia in care dadea un neamt cu ciocanul? Deci e un brand de nicovala,sa inteleg…Mi-a soptit un pitpalac,ca cica o sa se duca dupa motorola…

 9. Comentariu scris de valentin
  Publicat la data de 2.10.2011, ora 11:55

  inca o dovada ca finlandezi sunt in pana de idei…..

 10. Comentariu scris de constant
  Publicat la data de 3.10.2011, ora 17:41

  A fost mai important pentru cei de la Nokia sa inchida fabrica de la Jucu, pentru a-si optimiza cheltuielile de productie si export, atata timp cat telefoanele fabricate in Romania erau entry level. Pacat ca au inchis portile, poate era mai bine sa retehnologizeze linia si sa fabrice aici gama de smartphone. Romania e o piata buna pentru vanzarea de smartphone-uri, poate mai taia elanul de la Samsung. iPhone in RO sigur nu se vinde ca painea calda.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive